Diyarbakir’da Bir Gün De Yedi Camii Yedi Sohbet.

Diyarbakir'da Bir Gün De Yedi Camii Yedi Sohbet.

bir gün de yedi camii yedi sohbet.

04 Nisan 2019 - 12:16

Diyarbakır Il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörlüğünde Miraç Kandili Programı bayanlara yönelik olarak 7 Camiide Aynı anda icra edildi.

Diyarbakır Il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğü Merkez Sur Ilçesinde Bulunan Soğanlı, Mermeri, Doğanlı ve Sungur Cemillerinde Sur Ilçesinde görev Yapan Kuran Kursu Öğreticileri ile birlikte Miraç Kandili Programı Icra ederken aynı saatlerde çınar Ilçesinde Bulunan Aziziye, Cumhuriyet ve Has Camillerinde Miraç Kandili Programları Icra ettiler.

2 Ilçe 7 Camiide Bayanlara Yönelik yapılan Miraç Kandili Programında Kuran Kerim Tilavetiyle başlanıp ilahiler,Kasideler okunurken Miraç Kandilinin Önemi ve Miraç gecesi yapılması gerekenler anlatıldı.

Bayanlara Yönelik ilk defa böyle bir çalışmanın olduğunu belirten Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Fatime KARTI Mirac Kandilli Programlarına bayanların yoğun ilgi ve alaka gösterdikleri buda kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak böyle etkinlik ve çalışmaların devam edeceğini belirten KARTI programa katılan bayanlara ve Ilçe personellerine Teşekkür ettiğini dile getirdi.

Program 7 camide de yapılan toplu yapılan dualarla son buldu.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...