Diyarbakir’da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, çınar Ilçe...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, çınar Ilçe Müftülüğüne Bağlı Beneklitaş Mahallesi Boztepe Camiisini Ziyaret Etti.

il müftüsü lütfü imamoğlu, çınar ilçe müftülüğüne bağlı beneklitaş mahallesi boztepe camiisini ziyaret etti.

12 Mayıs 2023 - 12:15

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Çınar İlçe Müftülüğüne bağlı Beneklitaş Mahallesi Boztepe Camiisini ziyaret etti.

İl Müftüsü İmamoğlu, Caminin yapımında başta Mehmet Ateş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çocuklara ders verilmesi, gençlerin camiye devamlılığının sağlanması ve cemaatin artırılması konusunda tavsiyede bulunan İl Müftüsü İmamoğlu, kılınan öğle namazının ardından ziyaretine son verdi.

Ziyarette İlçe Müftüsü Ferit Bilgin, İlçe Vaizleri Habib Çelik ve Mustafa Can da eşlik etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda