Diyarbakir’da Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik Hizmet Içi...

Diyarbakir'da Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik Hizmet Içi Eğitim

kur’an kursu öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim

25 Kasım 2020 - 12:15

Diyarbakır İl ve İlçe Müftülükleri iş birliğinde Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik “Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kursu öğreticilerine yönelik planlanan eğitim seminerleri, il ve ilçe müftülükleri koordinesinde ülke genelinde devam ediyor.

Bu kapsamda ilimiz  Bağlar, Sur, Yenişehir ve Kayapınar İlçe Müftülükleri, Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik "Hizmet İçi Eğitim Semineri" düzenlendi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen seminerlerde Kur’an Kursu Öğreticileri ile bir araya gelen İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, Din eğitiminde örnek ve öncü şahsiyetlere dikkat çekerek; "Din görevlisi olarak görev yapan her bir görevlimiz, öncelikle Peygamberimizin sünneti seniyesini ve mübarek hayatını örnek almalı. Âlimlerin yaşadıkları bütün zorluklara rağmen vazgeçmediği bu kutlu davanın neferleri olarak, hiçbir mazerete sığınmadan her zaman ve zeminde, üzerine düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirme gayreti ve aşkı içinde olmalıdır." dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...