Diyarbakir’da Ulu Camiinde Regaib Kandili Coşkusu

Diyarbakir'da Ulu Camiinde Regaib Kandili Coşkusu

ulu camiinde regaib kandili coşkusu

29 Ocak 2023 - 12:15

Ulu Camiinde Regaib Kandili coşkusu

Diyarbakır il müftülüğü ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulu Camiinde "Regaib Kandili-Kurani Kerim Ziyafeti" programı düzenlendi.

Diyarbakır'da üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla binlerce vatandaş, tarihi surlar içerisinde yer alan Ulu Camisine akın etti. Yoğunluğun yaşandığı Ulu Cami'de Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Regaip Kandili programında yatsı namazı öncesi gecenin önemine binaen vaaz verdi.

Namazın ardından Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Abdurrahman Sadien, Kurra Hafız Mustafa Kızılcaoğlu, Hafız Muhammed Cemal ve Ulu Cami İmam Hatibi Hafız Hidayet Yılmaz tarafından Kur'an Kerim ziyafeti verildi.

Kur'an-ı Kerim ziyafeti den sonra İl Müftüsü İmamoğlu, dua etti.

Program, yapılan ikramlar ile son buldu.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret