Düzce’de 15 Temmuz şehitleri Unutulmadı

Düzce'de 15 Temmuz şehitleri Unutulmadı

düzce'de 15 temmuz şehitleri unutulmadı

16 Temmuz 2022 - 12:25

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 6. Yıldönümü, Düzce Valiliğimizin himayesinde düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi

Düzenlenen etkinlikler, kapsamında ilk olarak Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay ve il protokolünün katılımıyla, Düzce Şehitliği ziyaret edilerek Kur'an'ı Kerim okundu ve dua edildi.

Ardından 15 Temmuz şehidi Ufuk Baysan'ın kabri ve baba evi ziyaret ziyaret edilerek şehidimizin kabri başında ve evinde, Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Cuma Namazı öncesi İl Müftülüğümüz tarafından Büyük Camii’de düzenlenen programda şehitlerimiz için okunan Hatm-i Şerif’lerin duaları yapıldı ve Mevlid-i Şerif okundu.
Merkez Büyük Camii’de Kılınan Akşam Namazının ardından  Düzce valisi Cevdet Atay , protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla, Mehter Takımı eşliğinde Demokrasi ve Bayrak Yürüyüşü, Büyük Camii önünden başlayıp Anıtpark Meydanına kadar yapıldı.

Anıtparkta düzenlenen program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Mehteran gösterisinin ardından,  Düzce İl Müftülüğümüz din görevlilerince şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, ilahiler okundu ve şehitlerimiz için dualar edildi.

Program 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece 00.13 eş zamanlı bütün camilerden ve Anıtpark Meydanında salaların okunmasıyla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri