Düzce Avni Akyol Yurdu öğrencilerinden Düzce Müftülüğüne...

Düzce Avni Akyol Yurdu öğrencilerinden Düzce Müftülüğüne Ziyaret

düzce avni akyol yurdu öğrencilerinden düzce müftülüğüne ziyaret

10 Kasım 2018 - 12:25

Düzce Avni Akyol Erkek Öğrenci Yurdu,  yabancı öğrencilerinde yer aldığı bir grupla, Düzce İl Müftüsü Sayın Hüseyin CAN’ı ziyaret etti.

Öğrencilerin ziyaretinden çok memnun kalan Düzce İl Müftüsü Sayın Hüseyin CAN, öğrencilere okumanın faydalarından bahsederek, tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerle yapılacak programlara mümkün olduğunca katılmaya çalışacağını ve müsait olan en kısa sürede Avni Akyol Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret edeceğini belirten CAN, öğrencilere TDV yayın evinden Kuranı Kerim Meali, Din istismarına karşı uyarıcı broşür ve el kitabı hediye etti.

Avni Akyol Yurdu öğrencileri, ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek, başta kendilerini kabul eden  Düzce İl Müftüsü CAN olmak üzere, kendilerini buraya getiren yurt müdürü Coşkun ZABUNOĞLU ve  Manevi rehber Mehmet YİĞİT’e teşekkür ettiler.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda