Duzce’de 15 Temmuz şehidi Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın...

Duzce'de 15 Temmuz şehidi Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın Adına Mevlit Düzenlendi

15 temmuz şehidi emniyet müdürü ufuk baysan'ın adına mevlit düzenlendi

20 Temmuz 2021 - 12:25

İl Müftümüz Rüstem CAN, 15 Temmuz 2016'da Gölbaşı'nda şehadet mertebesine ulaşan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk BAYSAN için Düzce Valiliği ve Düzce Müftülüğümüzün organizesiyle şehidimizin baba ocağında düzenlenen Mevlit Programına katıldı.

Şehidimizin evinde düzenlenen Mevlit Programına Düzce Valimiz Cevdet ATAY, protokol üyeleri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Düzce’mizin seçkin hafızlarının Kur’an-ı Kerim tilavet ettiği programda İl Müftümüz Rüstem CAN, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere Şehit Ufuk BAYSAN ve tüm şehitlerimiz için dua etti.

Ziyaret programında, din görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İl Müftümüz Rüstem CAN, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret