Duzce’de 2021 Yılı Ağustos Ayı “personel Istişare Ve...

Duzce'de 2021 Yılı Ağustos Ayı “personel Istişare Ve Bilgilendirme Toplantısı" Yapıldı

2021 yılı ağustos ayı “personel istişare ve bilgilendirme toplantısı" yapıldı

13 Ağustos 2021 - 12:25

2021 yılı Ağustos ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” İl Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle iki oturum halinde gerçekleştirilen toplantıların birincisi merkezde görev yapan cami görevlilerimizin ile, ikinci oturumu ise merkeze bağlı köy ve kasabalarda görev yapan cami görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Rüstem CAN’ın başkanlığında yapılan toplantıya müftü yardımcıları, şube müdürleri, din hizmetleri uzmanları ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, İl Müftüsü Rüstem CAN’ ın personele yaptığı konuşma ile devam etti. Ardından toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve ilimizdeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.

Toplantı sonunda İl Müftümüz Rüstem CAN, genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini dinledi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı