Duzce’de Başkan Ay’ Dan Müftülüğümüze Veda Ziyareti.

Duzce'de Başkan Ay’ Dan Müftülüğümüze Veda Ziyareti.

başkan ay’ dan müftülüğümüze veda ziyareti.

04 Nisan 2019 - 12:26

31 Mart tarihinde görev süresi sona erecek olan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, veda ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Müftülük makamında gerçekleşen buluşmada Başkan Ay “Görev süremiz boyunca kurum, kuruluş ve yöneticileriyle her zaman yakın ilişki içerisinde olduk. Ama İl Müftülüğümüz ile ayrı bir süreç yaşadık. Camilerimize, Kuran kurslarımıza desteği her zaman önemsedik, ortak sosyal faaliyetlerimize çok önem verdik. Bu hizmetleri sadece işimizin gereği olarak değil, inancımız gereği boynumuzun borcu olarak gördük. Hocama yaptığı güzel yönetim, güzel ilişkiler ve çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müftümüz Hüseyin Can ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta Düzce”ye olmak üzere Müftülüğümüze ve Diyanet İşleri Başkanlığımıza sunduğu katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bundan sonraki hayatında ve çalışmalarında başarılar diledi.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi