Duzce’de “biz Bir Aileyiz. Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”

Duzce'de “biz Bir Aileyiz. Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”

“biz bir aileyiz. cuma gecesi ailece camideyiz”

03 Mayıs 2019 - 12:26

Müftülüğümüz tarafından başlatılan “Biz Bir Aileyiz. Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” projesine Ramazan ayı nedeniyle ara verildi. Ramazan ayından sonra devam edilecek olan proje bu hafta Dedeler, Suncuk, Ballıca, Gökçe, Pınarlar Köyü ile Ağa Mahallesi Hz. Hüseyin Camilerinde gerçekleşti.

Amacı; Aile hakkında toplumun dinȋ açıdan doğru bilgilendirilmesini sağlamak, aile yapısının korunmasına katkıda bulunmak, halkımızın özellikle aile ve aile bireyleri ile ilgili dinî içerikli sorunlarının çözümüne katkı sağlamak, aile bireylerine sosyal, ekonomik ve kültürel değişimler sonucu karşı karşıya kaldığı riskler ve yeni sorun alanları karşısında güçlendirmek için manevi destek hizmeti sunmak gayesi ile kurulmuş Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının tanıtımını yapmak, aile yapısını güçlendirmek, yaygınlaşan boşanma ve aile içi şiddete karşı halkı bilinçlendirmek, Müftülük bünyesinde aileye yönelik faaliyet yürüten Aileve Dini RehberlikBürosu’nun tanıtımını yapmak, soru- cevap yöntemi ile köy ve mahallelerimizin sorun haritasını oluşturmak olan proje  bu hafta Dedeler, Suncuk, Ballıca, Gökçe, Pınarlar Köyü ile Ağa Mahallesi Hz. Hüseyin Camilerinde gerçekleşti.

Her hafta Perşembe akşam ve yatsı namazı arasında 7 ekiple icra edilen projeye Ramazan ayından sonra devam edilecektir.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...