Duzce’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri.

Duzce'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri.

camiler ve din görevlileri haftası ziyaretleri.

02 Ekim 2019 - 12:26

İl Müftümüz Hüseyin Can, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Çilimli İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftümüz Hüseyin Can, bu yıl “Cami ve Hayat “ temasıyla, 1- 7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Çilimli İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek din görevlileri ile bir araya geldi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Çilimli İlçe Müftülüğünde din görevlilerini ziyaret eden Müftü Hüseyin Can,  tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...