Duzce’de Din Görevlileri Aylık Mutat Toplantıları Devam Ediyor.

Duzce'de Din Görevlileri Aylık Mutat Toplantıları Devam Ediyor.

din görevlileri aylık mutat toplantıları devam ediyor.

07 Temmuz 2020 - 12:25

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2020 Mart ayından itibaren ara verilen ve normalleşme süreciyle birlikte pandemi tedbirlerine bağlı olarak üç oturum şeklinde yapılmaya başlanan ‘’Din Görevlileri Aylık Mutat Toplantıları’’nın ikinci oturumu, 07.07.2020 Salı günü köy ve mezra din görevlilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Müftülük konferans salonunda, İl Müftümüz Rüstem CAN başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Vekâleten Kurban Bağışı, İdlib ve Azez için başlatılan İyilik Konutları Yardım Kampanyası, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular, cami faaliyetleri, İlimizdeki din hizmetinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.

Toplantıda İl Müftümüz Rüstem CAN, tanışma ve genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini dinledi.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...