Duzce’de Diyanet Haber Iyiliğin Habercileri Ile çevrimiçi...

Duzce'de Diyanet Haber Iyiliğin Habercileri Ile çevrimiçi Toplantıda Buluştu

diyanet haber iyiliğin habercileri ile çevrimiçi toplantıda buluştu

04 Ağustos 2021 - 12:25

Diyanet Haber Koordinatörlüğü, haber akışını hızlandırmak ve teşkilatın güvenilir haber kaynağı olan Diyanet Haber sitesinde kaliteli haberleri takipçileri ile buluşturmak amacıyla, 81 il müftülüğü bünyesinde “Diyanet Haber Temsilcisi” olarak görev yapan İyiliğin Habercisi personeline yönelik “Çevrimiçi İstişare Toplantısı” düzenledi.

Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı konuşmacı olarak katıldı.

"İletişim Çağında İyilik Mücadelesi" konulu bir sunum gerçekleştiren Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Irmaklı, Bu çağın mücadelesinin dijital mücadeleler olduğuna ve insanların dünyada iyi şeyler duymaya ihtiyaçlarının olduğuna vurgu yapan Irmaklı şöyle devam etti;

“İnsanların dünyada iyi şeylerin olduğunu duymaya ve görmeye ihtiyacı var. Bu, insanların yaşamına motive olmasını sağlayacaktır. Dünyada insanlar kötülük sarmalına kapılmışlar. İyi insanların olduğunu görmelerine ihtiyaçları var. Bu açıdan iyiliğin habercisi olmak ve bu haberleri yapmak ve yaymak önemlidir. Peygamberlerin gücü vahiydi, bizlerin ise en büyük imkanımız, sözümüz ve klavyemizdir” dedi.

Diyanet Haberin Diyanet İşleri Başkanlığının dijital platformda ve sosyal medyada görünür olmasını sağlayan bir mecra olduğu vurgusunu yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri ve Diyanet Haber Koordinatörü Adil Elzerey’ in ardından söz alan Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş ise; "Haber Yazma Teknikleri" ve "İnternet Haberciliği" konulu bir sunum gerçekleşti.

Toplantı, habercilik alanında İllerde karşılaşılan problemlerin çözümüne yönelik yapılan öneri ve görüş alış verişi ile son buldu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri