Duzce’de Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Duzce'de Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüzde Yapıldı.

eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftülüğümüzde yapıldı.

11 Eylül 2020 - 12:25

Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftülüğümüzde yapıldı.

İl Müftümüz Rüstem CAN başkanlığında yapılan Eylül ayı İlçe Müftüleri toplantısında, müftülüklerce yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, camilerde ve TV'lerde yapılacak programlarla ilgili görüş alışverişi yapılması, cami ve Kur'an kurslarında yürütülen hizmetlerle ilgili yapılan denetim, vatandaşlara yönelik sosyal çalışmaların planlanması ve yapılan faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirilmesi ve pandemi sürecinde COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere gerek camilerimizde gerekse Kur’an Kurslarımızda titizlikle riayet edilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu