Duzce’de Gururumuz Oldu.

gururumuz oldu.

23 Eylül 2019 - 18:30

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Erkekler Türkiye Birincisi

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Erkekler Türkiye Finali, İzmir'de yapıldı. Yarışmada, Cumayeri Yeni Cami İmam Hatibi Muhammed Said Sezer Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma Türkiye birincisi olarak göğsümüzü kabarttı.

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde başlatılan "Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu" yarışmasının finali yapıldı. Yarışmada bölgemizi temsilen giren Cumayeri Yeni Camii İmam hatibi Muhammed Said Sezer Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma Türkiye birincisi olarak ilimizi gururlandırdı.

Konak ilçesinde bulunan Hisar Camisi'nde, imam ve müezzinler birinci olmak için yarıştı.

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen yarışmaya daha önce ilçe, il ve bölgelerde düzenlenen yarışmalar sonucu belirlenen 10 erkek din görevlisi katıldı.

Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu yarışmaya Düzce'mizden katılan Cumayeri Yeni Cami İmam Hatibi Muhammed Said Sezer birinci, İstanbul'dan katılan Fatih Bal ikinci, Kayseri'den katılan İlyas Koç üçüncü seçildi.

Cumayeri Yeni Cami İmam Hatibi Muhammed Said Sezer'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı