Duzce’de Il Müftümüz Hüseyin Can Gençlerle Bir Araya Geldi.

Duzce'de Il Müftümüz Hüseyin Can Gençlerle Bir Araya Geldi.

il müftümüz hüseyin can gençlerle bir araya geldi.

23 Kasım 2019 - 12:26

İl Müftümüz Hüseyin Can, Konuralp Gölcükbaşı Camii Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi.

4-6 yaş ve gençlerin eğitimini önemsediklerini ve çalışmalarına bu yönde ağırlık verdiğini her programda dile getiren İl Müftümüz Hüseyin Can, sık sık gençlerle bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Müftü Hüseyin Can, Konuralp Gölcükbaşı Camii Gençlik Merkezini ziyaret edip, gençlerle bir araya geldi. Burada gençler ile sohbet ederek, oyunlarına eşlik etti.

Müftü Can,"Gençlik merkezlerimizi gezip, merkezlerimize gelen gençlerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Konuralp Gölcükbaşı Cami Gençlik Merkezimizdeyiz. Buradaki evlatlarımız ve gençlerimizle buluştuk. Gençlerimizin yapmış oldukları faaliyetleri takip ettik, ilgili arkadaşlarımızdan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Eğitim veren hocalarımızdan Allah razı olsun, gerek sportif anlamda gerek Kur’an-ı Kerim ve dini bilgileri öğretme anlamında ciddi gayretleri var. Görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aileler gönül rahatlığıyla evlatlarını bizlere emanet edebilirler" dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu