Duzce’de Iyilik Ekseninde Aile Anlatıldı.

Duzce'de Iyilik Ekseninde Aile Anlatıldı.

iyilik ekseninde aile anlatıldı.

30 Mayıs 2019 - 12:27

Düzce Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Mayıs ayı boyunca "Aile Haftası" etkinliklerle kutlandı. Mübarek Ramazan ayının bereketinden istifade edilerek cami, Kuran kursu, Huzurevleri, Çocukevleri, Kredi Yurtlar Kurumlarında "İyilik Ekseninde Aile" temalı konferans, seminer, vaaz, sohbet, ziyaretler ve iftar programları gerçekleştirildi.

Programlarda ailede iyiliğin, nezaketin, vefanın, sevgi ve saygının hâkim olabilmesi için neler yapılması gerektiğini bir takım örneklerle anlattı. Aile kurumu, eş seçimi, anne-baba ve çocuk sevgisi konusunda Hz. Peygamber örnekliğinde Nebevi yöntemlere dikkat çekerek aile kurumunun iyilik ekseni etrafında şekillenmesi gerektiği vurgulandı.

Ayrıca programların yapıldığı yerlerde Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının yer aldığı stant açılarak Başkanlık yayınlarının tanıtımı yapıldı.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi