Duzce’de Kadir Gecesi Tüm Camilerde Dualarla Idrak Edildi.

Duzce'de Kadir Gecesi Tüm Camilerde Dualarla Idrak Edildi.

kadir gecesi tüm camilerde dualarla idrak edildi.

01 Haziran 2019 - 12:27

Kadir Gecesi yurdun her tarafında olduğu gibi ilimizde de dualarla idrak edildi. Gecenin bereketinden ve feyzinden daha fazla istifade etmek, Kadir gecesini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlarımız iftarın hemen ardından camileri doldurmaya başladı. 7’den 70’e genç, yaşlı erkek, kadın çok sayıda kişi birlikte saf tutup namaz kıldı.

Kadir Gecesi münasebetiyle İlimiz genelindeki bütün camilerde Kadir gecesine özel programlar düzenlendi. Teravih namazı öncesinde başlayan programlarda, din gönüllülerimiz Kur’an Kerim tilavetinde bulundular, Mevlid-i Şerif icra ettiler ve ilahi seslendirdiler.

Düzce Merkez Büyük Cami, Cedidiye Cami ve diğer tüm camilerde düzenlenen programlara binlerce kişi katıldı. Vatandaşların yoğun katılımı mahşer gününü andırdı.

Kandil programı kılınan yatsı namazı ve akabinde kılınan teravih namazından sonra sona erdi. Programlar kapsamında hayırseverler tarafından camiye gelenlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret