Duzce’de Kendileri Küçük Marifetleri Büyük çocuklar

Duzce'de Kendileri Küçük Marifetleri Büyük çocuklar

kendileri küçük marifetleri büyük çocuklar

02 Mayıs 2019 - 10:27

Müftülüğümüze bağlı Beyköy Merkez 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerinin, öğreticilerinin koreografisiyle hazırladıkları gösterileri Beyköy Turkuaz Salonundaki izleyiciler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Gösteriye katılan misafirler etkinliği ayakta alkışladılar.

4-6 yaş öğrencilerinin Kur'an tilavetiyle başlayan programa Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, İl Müftü Vekili Hüseyin Akkaya, Müftülük Şefi Yakup Uzun, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri ilahi ve şiirleri seslendirdiler. Ayrıca ezberledikleri dua, sure ve hadisleri de seslendiren öğrenciler, başta anne-babaları olmak üzere izleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar. Öğrencilerin gösterileri izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret