Duzce’de Kur’an Bülbülleri Sahada

Duzce'de Kur’an Bülbülleri Sahada

kur’an bülbülleri sahada

02 Temmuz 2019 - 12:26

Düzce Valiliği, Düzce Müftülüğü ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Düzce Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğünde düzenlenen Yaz Kur'an Kursları sosyal etkinlikleri başladı.

İl Müftümüz Hüseyin Can’ın start verdiği futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve oklama turnuvaları ile halat çekme, çuval yarışı gibi aktiviteleri içinde barındıran Yaz Kur’an Kursu etkinlik şöleni Melen Park Sosyal Tesislerinde başladı.

Sosyal etkinliklere ağırlık veriyoruz.

Yaz Kur’an Kursları etkinlikleri hakkında bilgi veren İl Müftümüz Hüseyin Can, “ Yaz Kur’an Kursuna devam eden öğrencilerimizin ilgi ve sevgisini artırmak, kurslar arası kaynaşmayı sağlamak ve kurslara motive etmek amacıyla sosyal etkinliklere ağırlık veriyoruz.” dedi.

Turnuvalar bizim için bir araç.

Müftü Can, “Etkinliklerimizin başında futbol turnuvası geliyor. Bu turnuva da amacımız, öğrencilerimizi turnuvayı vesile kılarak kurslara çekmek, yine bir arada birlik ve beraberliğini sağlamak, onları kaynaştırmak ve bu şekilde geleceğe yönelik onları hazırlamaktır. Turnuva sadece bizim için araç.’’ diye konuştu.

Teknoloji bağımlısı bir nesil yetiştirmek istemiyoruz.

Düzenlenen faaliyetlerin çocuklara disiplin, takımla çalışma ve enerji atma fırsatı verdiğini de belirten Müftü Can, “Özellikle ergenlik dönemindeki öğrencilerimizi,  yaşadıkları değişimlerden kaynaklı enerji ve stresi sağlıklı bir şekilde atabilmesi için spora yönlendirmeyi uygun gördük. Çocuklarımız antrenmanlarda hem takım ile çalışma ve spor disiplini kazanıyor hem de enerjilerini atma fırsatı buluyor. Gününü bilgisayar ve telefon başında geçiren, teknoloji bağımlısı bir nesil yetiştirmek istemiyoruz.” dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...