Duzce’de Pazar Sabah Namazı Buluşması Il Müftümüzün...

Duzce'de Pazar Sabah Namazı Buluşması Il Müftümüzün Katılımı Ile Fetih Camiinde Gerçekleştirildi

pazar sabah namazı buluşması il müftümüzün katılımı ile fetih camiinde gerçekleştirildi

24 Ocak 2022 - 14:26

İl Müftümüz Rüstem Can’ın katılımı ile gerçekleşen ve her Pazar farklı camilerde düzenlenen Sabah Namazı Buluşmasının bu haftaki adresi Bahçeşehir Mahallesi Fetih Camii oldu.

Soğuk hava şartları ve yoğun kar yağışına rağmen katılımın yoğun olduğu programa, çevre bölgede görev yapan din görevlileri, müftülük daire personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Sabah namazı öncesinde din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftümüz Rüstem Can’ın imametinde kılınan sabah namazının ardından, Merkez Büyük Cami İmam Hatibi İslam Mutlu tarafından tesbihat, tekbir ve tehliller gerçekleştirildi.

Tesbihatın ardından program, İl Müftümüz Rüstem Can’ın sohbeti, dua ve niyazı ile son buldu.

Program sonrasında katılımcılara sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu