Duzce’de "çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip...

Duzce'de "çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip çıkıyorum" Projesi Kapsamında Karaca Camii Avlusunda "kültür şenliği" Düzenlendi

"çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum" projesi kapsamında karaca camii avlusunda "kültür şenliği" düzenlendi

28 Mayıs 2022 - 12:25

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında Karaca Camii avlusunda "Kültür Şenliği" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ve Şubat ayından bu yana devam eden proje, Düzce İl Müftülüğümüz Karaca Cami bünyesinde hizmet veren Karaca Gençlik Merkezi ve 100. Yıl Ortaokulu 5. Ve 6. Sınıf öğrencileri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri ile birlikte yürütüldü.
İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde organize edilen şenlikler,  Sudanlı Düzce Üniversitesi öğrencisi Waly Aldien'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. İl Müftümüz Rüstem Canın yapmış olduğu selamlama konuşmalarının ardından öğrenciler, kendileri için hazırlanan spor ve el sanatları istasyonlarda faaliyetler yaptılar.

Şenlik sonunda Karaca Camiini ziyaret eden ögrencilere İl Müftü Yardımcımız Talha Demirkaya tarafından "Camiye İslamda verilen önem ve cami mimarisinde öne çıkan unsurlar" tanıtıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda