Duzce’de şehitler Ve Emekliler Unutulmadı

Duzce'de şehitler Ve Emekliler Unutulmadı

şehitler ve emekliler unutulmadı

01 Aralık 2018 - 12:25

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Düzce Müftülüğü personeli tarafından şehit ve emekli ailelerine ziyarette bulunuldu.

Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle Şehit ve Emekli  ailelerine ziyarette bulunan başta, Düzce İl Müftüsü Hüseyin CAN, Eğitim Uzmanı Necmettin KUZU ve Vaiz Bayram AKTAŞ’TAN  oluşan ekip, ilk önce Düzce Karaçalı Köyünde ikamet eden, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk BAYSAN’IN ailesini ziyaret etti. Ardından, Düzce Kalıcı Konutlar bölgesinde ikamet etmekte olan, Şehit Uzman Onbaşı Furkan KAPLANBABA’NIN ailesine ziyarette bulunuldu. Ziyaretler esnasında, şehit yakınlarına çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretin sonunda, her iki evde de Kur’an-ı Kerim tilavet edilerek, şehitlerin ruhuna hediye edildi.

Daha sonra, Düzce Konaklı Köyünde ikamet eden, Müftülük Murakıbı olarak emekli olan Şaban YILDIRIM, Düzce Azmimilli Mahallesinde ikamet eden, Düzce Hacı Davut Cami eski İmam Hatibi İrfan YILDIRIM ziyaret edildi. Kendileriyle yapılan hasbihalden sonra, adlarına düzenlenen teşekkür belgeleri, çeşitli hediyelerle birlikte takdim edildi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...