Duzce’de Selde Hayatını Kaybeden Cengiz Töngel Toprağa Verildi.

Duzce'de Selde Hayatını Kaybeden Cengiz Töngel Toprağa Verildi.

selde hayatını kaybeden cengiz töngel toprağa verildi.

23 Temmuz 2019 - 12:26

İlimiz Akçakoca ilçesinde meydana gelen sel felaketinde kaybolduktan 4 gün sonra cesedi bulunan Cengiz Töngel (53) son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşanan sel felaketinde Esmahanım Köyü’ndeki evinde kalan oğlu ve eşiyle birlikte sel sularına kapılarak kaybolan 4 gün sonunda yapılan arama çalışmaları esnasında Uğur Köyü ile Esmahanım arasındaki alanda dere yatağında cansız bedeni arama ekipleri tarafından bulunan 53 yaşındaki Cengiz Töngel için helallik alındı, Aziziye Merkez Caminde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını İl Müftümüz Hüseyin Can kıldırdı.
Kılınan cenaze namazının ardından Cengiz Töngel Aziziye Mezarlığında dualarla toprağa verildi.
Cenazeye, Töngel'in yakınlarının yanı sıra Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Müftüsü Hüseyin Can ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı