Duzce’de şühedanın Izinde Huzurda Niyazdayız

şühedanın izinde huzurda niyazdayız

19 Mart 2023 - 12:25

ŞÜHEDANIN İZİNDE HUZURDA NİYAZDAYIZ

18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü münasebetiyle, 18 Mart 2023 Cumartesi günü, Düzköy Berat Cami'nde akşam ile yatsı namazı arasında din, vatan, millet, devlet ve istiklal uğruna anadan, babadan, yârdan, evlâttan hâsılı tüm sevdiklerinden ayrılmayı göze almış, mukaddesatı uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi anmak için "Şühedanın İzinde, Huzurda Niyazdayız" temalı program düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Osman Aydın, İl Müftü Yardımcıları Hasan İzmirli ve Talha Demirkaya, Din görevlileri, öğrenciler, çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ilahi, kaside dinletisi, tekbir/salâvat/tesbihat/zikir ile devam etti. Programda 2 kız öğrenci tarafından "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiir okundu.

İl Müftüsü Osman Aydın'ın "Çanakkale Ruhumuzda Var " konulu sohbetinin ardından İl Müftü Yardımcısı Talha Demirkaya tarafından dua edildi.

Program, yatsı namazı eda edildikten sonra ikram ile sona erdi.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı