Düzce Il Müftülüğü Deprem Yaralarını Sarmak Için Ilk Andan...

Düzce Il Müftülüğü Deprem Yaralarını Sarmak Için Ilk Andan Itibaren Başladığı Faaliyetlerine Yoğun Bir şekilde Devam Ediyor.

düzce il müftülüğü deprem yaralarını sarmak için ilk andan itibaren başladığı faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

29 Kasım 2022 - 12:25

23 Kasım 2022 tarihinde yaşanan Düzce depremi vesilesiyle din görevlileri gerek TDV ikram aracıyla, gerek eşya hasar tespit ekipleri vesilesiyle yoğun bir şekilde çalısmaktalar. Daha önce GSB yurtlarında kalan Üniversiteli gençler için yoğun çaba sarf eden Vaiz, Uzman ve Manevi Danışmanlar, evlerine giremediği için çadırda kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundular, sorunlarını dinlediler, sorularını cevapladılar. Depremin acılarını unutturmak için çocuklara küçük ikramlar yaptılar.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret