Düzce Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençliğe...

Düzce Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençliğe Değer Kış Kampı Coşkulu Programla Sona Erdi.

düzce il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü gençliğe değer kış kampı coşkulu programla sona erdi.

06 Şubat 2023 - 12:25

Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençliğe Değer Kış Kampı coşkulu programla sona erdi.

Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Gençliğe Değer 12-14 yaş Ara Dönem Kampı gençlerin hazırlayıp sunduğu kapanış programı ile sona erdi.

Okulların tatil olamasıyla birlikte gençler için hem eğlenme hem öğrenme fırsatı olan gençlik kampları bu yıl da devam etti.

Kaynaşlı Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda, alanında uzman din görevlilerinin rehberliğinde düzenlenen kampta gençler, kamp oyunlarından turnuvaya, el sanatlarından musikiye, sinemadan akıl zeka oyunlarına, manevi değerler eğitiminden geziye kadar kadar birçok aktivite gerçekleştirdi.

Gençler kamp süresince tüm namazlarını cemaatle kıldılar. Son gün ise bu faaliyetlerinden hazırladıkları kapanış programını Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, İl Müftü Vekili Hasan İzmirli, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Kaynaşlı İlçe Müftüsü Mülayim Bayındır ve Kaynaşlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Can ve çok sayıda öğrenci velisinin huzurunda gerçekleştirdiler.

Gençler marş eşliğinde salona girdiler. Açılış Kur'an-ı Kerimini Kampçı Yasin Nar okudu. İlahi korosu ilahilerini seslendirdi ve ezberledikleri hadisleri okudular. Gençlerin kampta yazmış oldukları tiyatro oyununu yine kendileri sahnelediler. Esma'ül Hüsna sunumundan sonra, kampı değerlendirdikleri mektuplardan bir demet okundu. Kamp süresince biriken anılardan oluşan kamp videosu yayınının ardından hazırlanan marşı seslendirdiler. Protokol üyelerinin gerçekleştirmiş oldukları konuşmalar, madalya ve hediye takdimi ile kamp sona erdi ve gençler aileleri ile birlikte kamptan ayrıldılar. Kampta unutulmaz anlar yaşayan gençler memnuniyetlerini tezahüratlarla dile getirdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu