Edirne’de 2019 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Bağışlarına...

Edirne'de 2019 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Bağışlarına Valimizden Tam Destek

2019 yılı vekalet yoluyla kurban bağışlarına valimizden tam destek

12 Temmuz 2019 - 12:36

EDİRNE VALİSİ SAYIN EKREM CANALP, İL MÜFTÜSÜ EMRULLAH ÜZÜM VE İL MÜFTÜ YARDIMCISI HÜSEYİN OKUŞ 2019 YILI KURBANLARINI VEKALET YOLUYLA TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLAMIŞLARDIR.

Türkiye Diyanet Vakfı 2019 Yılı Vekalet İle Kurban Organizasyonu kapsamında konferans vermek İlimize gelen Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman ÇETİN ve İl Müftümüz Emrullah ÜZÜM eşliğinde Edirne Valimiz Sayın Ekrem CANALP ziyaret edilerek, Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Organizasyonu hakkında bilgilendirme yapılmış olup, Kendileri 2019 Yılı Kurbanlarını vekalet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfına bağışlamışlardır.

Edirne İl Müftümüz Emrullah ÜZÜM ve İl Müfü Yardımcımız Hüseyin OKUŞ 2019 Yılı Kurbanlarını vekalet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfına bağışlamışlardır. İl Müftümüz Emrullah ÜZÜM; Vakfımızın 2019 Yılı Organizasyonunun İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allahtan niyaz ediyorum diyerek kampanyaya destek oldular.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”