Erzincan’da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğreticisinden...

Erzincan'da 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğreticisinden öğrencilerine Ziyaret

4-6 yaş grubu kur’an kursu öğreticisinden öğrencilerine ziyaret

09 Mayıs 2020 - 13:00

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticisinden Öğrencilerine Ziyaret

Müftülüğümüze bağlı Çukurkuyu Sarıgöl Terzibaba 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğreticisi Serap Dursun, Koronavirüs salgın hastalığı sebebiyle eğitime ara verilip, internet üzerinden uzaktan eğitim ile çalışmaların devam ettiği bu süreçte, öğrencilerini hem moral olması hem de eğitimin devamına teşvik amaçlı sosyal mesafeyi de göz önünde bulundurarak evlerinin kapısında ziyaret etmiş, kendilerini oyun hamurları, çeşitli bilgi kartları ve görselleri, kitaplar ile sevindirmiştir.

Ev ev dolaşarak öğrencilere ulaştırılan materyallerin gerekli dezenfektasyon işlemleri yapılmış, maske ve eldiven kuralları göz önünde bulundurularak öğrencilere ulaştırılmıştır. Öğrenciler, kendilerine yapılan bu ziyaretten duydukları sevinci dile getirerek, sürecin bir an önce bitmesini, okullarına ve öğreticilerine yeniden kavuşmaya olan temennilerini dile getirmişlerdir.

Kurs öğreticisi Dursun, çocuklara bu süreçte mutlaka evde kalmanın gerekliliğini de ifade ederek, sağlıklı bir nesil olarak kalabilmek ve daha güze günlerde yeniden, daha yenilenmiş bir gayretle kurslara kavuşabileceklerine olan inançlarını ifade etmişlerdir.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”