Erzincan’da çevrimiçi Siyer Yarışması Sonuçları Belli Oldu

Erzincan'da çevrimiçi Siyer Yarışması Sonuçları Belli Oldu

çevrimiçi siyer yarışması sonuçları belli oldu

26 Şubat 2021 - 13:00

Çevrimiçi Siyer Yarışması Sonuçları Belli Oldu

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri İl Koordinatörlüğünün, gençlerin dini bilgilerini geliştirip hayatlarına tatbik etmek adına teşvik amaçlı düzenlediği ve çok sayıda öğrencinin katıldığı çevrimiçi siyer yarışmasında sonuçlar belli oldu.

İl Müftüsü Burhan ÇAKIR’ın makam odasından katıldığı ve her bir öğrencinin kendi bulundukları mekânlardan katılım sağladıkları gençlik buluşmasında il müftüsü Burhan Çakır, öğrencilerle internet ortamında hasbihâl ettiler.

Yarışmaya katılan öğrenciler, il müftüsünün şahsında yarışmada tüm emeği geçenlere teşekkürlerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Müftü Çakır, öğrencilere hayat tecrübelerini artırma adına çeşitli tavsiyelerde bulunup bilgi ve kültüre yönelik bu tür faaliyetlere daima katılmalarını teşvik ettikten sonra, il müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğü ile irtibatlı olarak Erzincan’lı hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla hazırlanan hediye paketleri öğrencilerimize takdim edildi.

Yarışmada birincilik elde eden İrem Betül AKKOYUN, ikinciliği kazanan Badenur KARACA ve üçüncü gelen Ömer ÖZTÜRK adındaki öğrencilerimiz para ödülüyle, 4.den - 10. yarışmacıya kadar olan öğrencilere ise bir yıllık “Diyanet GEÇERKEN” adlı gençlik dergisi aboneliği hediye edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından “Dinimiz İslam” kitabının kaynak olarak alındığı, siyeri- nebi ile başlayıp her ay başka bir konunun ele alınacağı ve belli yaş aralığındaki tüm ülke gençlerine  açık olan yarışma, il müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğü tarafından her ayın 24. gününde ve yine ödüllü olarak yapılması planlanıyor.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...