Erzincan’da Diyanet Gençlik Merkezi ’çarşamba Sohbetleri’ Il...

Erzincan'da Diyanet Gençlik Merkezi 'çarşamba Sohbetleri' Il Müftüsü Muharrem Gül'ün Katılımıyla Başladı

diyanet gençlik merkezi 'çarşamba sohbetleri' il müftüsü muharrem gül'ün katılımıyla başladı

05 Ocak 2023 - 13:00

Diyanet Gençlik Merkezi 'Çarşamba Sohbetleri' İl Müftüsü Muharrem Gül'ün Katılımıyla Başladı

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri koordinatörlüğünce Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" nin bu yıl ki ilk programı il müftüsü Muharrem Gül'ün sohbeti ile başladı.

Gençlik merkezinin açıldığı 2019 yılından bu yana devam eden ve çalışan gençliğe / esnafa yönelik olmakla beraber tüm hemşehrilerimize de açık olan bu program, "ahilik usulleri ve ticaretin temel kaideleri" konu başlığıyla il müftümüzün sohbetinin konusu oldu. Akabinde hayırseverlerin katkılarıyla yapılan ikramlarla sohbet devam etti.

Gençlik Merkezimizdeki sohbete katılan şehir esnafı, farklı kurumlarda çalışanlar ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi mensupları, il müftümüze yeni vazifesi dolayısıyla hayırlı olsun temennilerinde bulunup, bu faydalı ve samimi hizmet ortamının hazırlanmasında emek sarfeden İl Müftülüğü Gençlik Hizmetlerine ve hususen katkılarından dolayı Erzincan'lı hayırseverlere teşekkürlerini ifade ettiler.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı