Erzincan’da Diyanet Gençlik Merkezi çarşamba Sohbetlerinin...

Erzincan'da Diyanet Gençlik Merkezi çarşamba Sohbetlerinin Konuğu Dr. Mehmet Gayretli Oldu

diyanet gençlik merkezi çarşamba sohbetlerinin konuğu dr. mehmet gayretli oldu

13 Ocak 2023 - 13:00

Diyanet Gençlik Merkezi Çarşamba Sohbetlerinin Konuğu Dr. Mehmet Gayretli Oldu

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğünce düzenlenen ‘Çarşamba Sohbetleri' nin bu haftaki misafiri Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Gayretli oldu.

Dr. Gayretli gençlere hitaben; "vaktin, zamanın ihyası, asr-ı saadet insanları ile günümüz insanının arasında kulluk idrakının ve yaşantı farklılıklarının sebepleri" üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Gülabibey Diyanet Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen, her Çarşamba farklı konuların işlendiği ve Erzincan esnafına yönelik olan programa katılan Erzincan’lı hemşehrilerimiz, bu çalışmalara zemin hazırladıklarından dolayı il müftülüğü gençlik hizmetlerine, işledikleri konular sayesinde dinleyicilerin gönül alemine sağladıkları katkı sebebiyle Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Üyelerine ve ikramlarından dolayı hayırseverlere teşekkürlerini ifade ettiler.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”