Erzincan’da Ekim 2020 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

ekim 2020 mutat personel toplantısı yapıldı

20 Ekim 2020 - 13:00

Ekim 2020 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

İl Müftümüz Burhan Çakır Başkanlığında Ekim 2020 mutat personel toplantısı yapıldı. İl Müftü Yardımcısı Mehmet Süsün ve Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz’ın da hazır bulundukları toplantıda müftümüz Çakır; Diyanet İşleri Başkanlığımızın “2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Talimatı” ve “Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi” konulu yazıları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yine Başkanlığımız talimatı ile aile ve dini rehberlik büromuz tarafından yürütülecek olan “Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri” projesinin personelimizce takibi ve duyurusu konusunu, Cami-i Kebir sabah namazı buluşmaları programlarını personel ile paylaştı. Diğer gündem maddelerinin de görüşülmesiyle toplantı sona erdi.

Toplantı gündemi; sabah saat 09.30’da imam hatip ve müezzin kayyımlar için, öğleden sonra saat 14.00’te ise Kur’an kursları personeli için ayrı ayrı düzenlendi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret