Erzincan’da Ilçelerimize Yeni Atanan Müftüler Il Müftümüz...

Erzincan'da Ilçelerimize Yeni Atanan Müftüler Il Müftümüz Rehberliğinde Staja Başladılar

ilçelerimize yeni atanan müftüler il müftümüz rehberliğinde staja başladılar

30 Aralık 2020 - 13:00

İlçelerimize Yeni Atanan Müftüler İl Müftümüz Rehberliğinde Staja Başladılar

İlimizin Çayırlı (Adem ŞEN), İliç (Enes AKTAŞ), Kemah (Şuayip GÜLLÜ), Kemaliye (Murat KUMTEPE) ve Otlukbeli (Hasan Hüseyin KARABIYIK) ilçelerine yeni atanan ve göreve başlayan müftüleri üç ay süre ile ve haftanın ilk üç gününde, İl Müftüsü Burhan Çakır rehbeliğinde staj görecekler.

Diyanet İşleri Başkanlığımız, yeni ataması yapılan İlçe Müftülerinin atandıkları illerde staja tabi tutulmaları için bir eğitim programı düzenlemiştir.

Müftülük vazifesinin; kurumsal sorumluluk anlayışı ve bilinci içerisinde verimli bir şekilde yürütülebilmesini, bu konuda tecrübe kazanılması ile temsil kabiliyetinin artırılmasını sağlamak amacıyla yeni atanan ilçe müftülerinin, üç ay süreyle atandıkları illerde il müftülerinin refakat ve rehberliğinde staja tabi tutulmalarını Diyanet İşleri Başkanlığımız uygun görmüştür.

Staj eğitimi sürecinde, Başkanlığımız tüm hizmet birimlerinin iş ve işlemlerinin hangi usul ve esaslar doğrultusunda yürütüldüğü uygulamalı olarak İl Müftümüz Burhan Çakır rehberliğinde İlçe Müftülerimize aktarılacaktır.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı