Erzincan’da Imam Hatip Okulları "çevre Buluşmaları"...

Erzincan'da Imam Hatip Okulları "çevre Buluşmaları" Toplantıları Yapılıyor

imam hatip okulları "çevre buluşmaları" toplantıları yapılıyor

19 Ocak 2023 - 13:00

İmam Hatip Okulları "Çevre Buluşmaları" Toplantıları Yapılıyor...

Çevre buluşmaları kapsamında İmam Hatip Okullarımızın yöneticileri, Erzincan İl Müftülüğü personeli ve sivil toplum örgütü temsilcileri TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir araya geldi.

Yapılan programa, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl Müftüsü Muharrem Gül, Din Öğretimi Şube Müdürü Fikret Ayaz, müftülük personeli, sivil toplum örgütü temsilcileri, eğitim yöneticileri, din görevlileri ve eğitim gönüllüleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün programda katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada; "İmam hatip okullarımızın çevreleriyle, paydaşları ile buluşma programlarını çok kıymetli buluyor ve önemsiyoruz. Bu buluşmalarda milli ve manevi değerlerimizle bezenmiş, başarıları ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için ortak akılla çalışmalar yapacağız. Seçmeli derslerin velilerce/öğrencilerce seçim süreci devam etmekte.. Bu doğrultuda Kur'an'ı Kerim, Siyer-i Nebi ve Temel Dini Bilgiler dersleri ile ilgili hepimize düşen sorumluluklar bulunmaktadır. Bu konuda Müftülüğümüz ile ortak çalışmalar yapılmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığımız da konuyu tüm platformlarda gündeme getirmektedir" dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı