Erzincan’da Müftü Yardımcısı Ismail Yılmaz, Doğa Koleji 6....

Erzincan'da Müftü Yardımcısı Ismail Yılmaz, Doğa Koleji 6. Sınıf öğrencileriyle Terzibaba Camiinde Buluştu

müftü yardımcısı ismail yılmaz, doğa koleji 6. sınıf öğrencileriyle terzibaba camiinde buluştu

09 Ekim 2021 - 13:00

Müftü Yardımcısı İsmail Yılmaz, Doğa Koleji 6. Sınıf Öğrencileriyle Terzibaba Camiinde Buluştu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftü Yardımcımız İsmail Yılmaz, Doğa Koleji 6. Sınıf öğrencileri ile bugün Terzibaba Camiinde, “Camilerin Dinimizdeki Yeri ve Fonksiyonu, Allah'a ve Mahlûkata Karşı Görevlerimiz” üzerine sohbette bulundular. Camii Müezzin Kayyımı Abdullah Karatepe hocamız da cami hakkında öğrencilere genel bilgiler sundu. Çocuklara hazırlanan ikramlarla ziyaret sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret