Erzincan’da Müftülüğümüzden Elazığ Depremi Dolayısıyla...

Erzincan'da Müftülüğümüzden Elazığ Depremi Dolayısıyla “geçmiş Olsun” Ziyareti

müftülüğümüzden elazığ depremi dolayısıyla “geçmiş olsun” ziyareti

03 Şubat 2020 - 13:02

Müftülüğümüzden Elazığ Depremi Dolayısıyla “Geçmiş Olsun” Ziyareti

02.02.2020 tarihinde İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin maiyetinde oluşturulan bir heyet ile müftülüğümüz personeli Elazığ iline bir geçmiş olsun ziyaret gerçekleştirdiler.

Yapılan ziyaretin ilk durağında Elazığ İl Müftülüğünü ziyaret eden ekibimiz, Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya ve şahsında tüm çalışanlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Daha sonra deprem bölgesini de ziyaret eden ekibimiz, burada da geçmiş olsun dilekleriyle beraber, deprem çadırlarını ve afet bölgesindeki çalışmaları yerinde gördüler. Daha sonra öğle namazı için şehir camiine geçen ekibimiz, burada Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından okutturulan ve Cami Hizmetleri Daire Başkanı Neşet Bodur’un da iştirak ettiği “Depremde Vefat Edenler İçin Mevlid-i Şerif ve Dua” programına katıldılar.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda