Erzincan’da Müftümüz Burhan çakır, Diyanet Gençlik...

Erzincan'da Müftümüz Burhan çakır, Diyanet Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

müftümüz burhan çakır, diyanet gençlik merkezi’ni ziyaret etti

13 Ağustos 2020 - 13:00

Müftümüz Burhan Çakır, Diyanet Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

İl müftümüz Burhan Çakır, geçtiğimiz yıl Kasım ayında hizmete giren ve özellikle üniversite gençleri için güzel programlara vesile olan Diyanet Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek merkezin işleyişi ve düzenlenen programlar hakkında bilgiler aldı.

Erzincan Müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğünün takip ettiği ve orta öğretim, lise, üniversite ve ilimizin serbest gençliğine yönelik programların yapıldığı gençlik merkezi, hizmete açılışının hemen sonrasında konferanslar sohbetler, yarışmalar sosyal faaliyetler, el becerilerinin sergilenmesi gibi çok çeşitli programlarla verimli bir çalışma mekânı olarak Erzincan gençliğinin hizmetine sunulmuştur.

Müftümüz Çakır, yeni eğitim döneminde Diyanet Gençlik Merkezi’nde bu tarz gençlik hizmetlerinin daha da bereketli bir şekilde olmasını temenni ederek hizmet ekibine çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret