Erzincan’da Naklen Ataması Yapılan Personelimiz Için Veda...

Erzincan'da Naklen Ataması Yapılan Personelimiz Için Veda Programı Düzenlendi

naklen ataması yapılan personelimiz için veda programı düzenlendi

28 Haziran 2019 - 13:02

Naklen Ataması Yapılan Personelimiz İçin Veda Programı Düzenlendi

Naklen atamaları yapılan Refahiye İlçe Müftüsü Mahmut BEKTAŞ, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin ÜNAL ve Personel Şefi Bilal DAL için veda programı düzenlendi. Programa İl Müftüsü Mehmet Emin ÇETİN, Başkanlık Müfettişi Adem GERLEĞİZ, Başkanlık Vaizi Nurullah KARAKAŞ, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, İl Vaizleri, İl Murakıpları ve bazı daire personeli katıldı.

Müftülüğümüz kütüphanesinde yapılan programda naklen ataması yapılan hocalarımız onuruna veda yemeği verildi. Yemek akabinde İl Müftüsü Mehmet Emin ÇETİN, 1 yıldır birlikte çalıştığı hocalarımıza gayretli çalışmalarından ve yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Programda, naklen ataması yapılan hocalarımız da, üç yıldır birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, helâllik isteğinde bulundular.

Program naklen ataması yapılan hocalarımıza hediye takdimi ile sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”