Erzincan’da "gençliğe Değer" Projesi Kapsamında Ara...

Erzincan'da "gençliğe Değer" Projesi Kapsamında Ara Dönem Kamp Programı Düzenlendi

"gençliğe değer" projesi kapsamında ara dönem kamp programı düzenlendi

29 Ocak 2020 - 13:02

"Gençliğe Değer"  Projesi Kapsamında Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı Düzenlendi

Başkanlığımız, toplumun bütün kesimlerine hitap edecek, kapsamlı ve etkin bir din hizmeti sunmak amacıyla çeşitli proje ve programları başarıyla hayata geçirmektedir. Bu bağlamda Başkanlığımızın önemli bir hizmet alanını oluşturan ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak, gençlik koordinatörlüğü sistemini ülke genelinde aktif hale getirmek ve her bir din görevlimizin en az 10 gence ulaşmasını sağlamak üzere "Gençliğe Değer" isimli proje aktif olarak yürütülmektedir.

Proje kapsamında din görevlilerince ulaşılan öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak ve Başkanlık gençlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla, tarihleri 27-31 Ocak 2020 arasında "Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı" gerçekleştirilmesi ilgi olur ile uygun görülmüştür.

Bu itibarla;

Din görevlileri tarafından ulaşılan öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacı ile 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Erzincan Müftülüğü Recep Demir Kur’an Kursu’nda 30 öğrencinin katılımı ile bir yatılı kamp düzenlendi.

Gençliğe Değer ara dönem kamp programının ilk gününde, öğrenciler velileri ile beraber yapılan kahvaltının ardından bir tanışma faslı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin’in de katılıp bir başlangıç konuşması yaptığı programın mahiyetinde öğrencilerin ruh ve gönül dünyalarına hitap edecek manevi istasyonlar, kitap okuma saatleri, çeşitli zekâ ve saha oyunları yer alıyor.

Recep Demir Kur’an kursu yöneticileri, gençlik koordinatörleri, manevi rehberlerin görevli olarak yer aldığı kamp faaliyeti cuma günü düzenlenecek olan veda programı ile sone erecektir.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...