Erzincan’da "staj Seferberliği" Programı Sona Erdi

Erzincan'da "staj Seferberliği" Programı Sona Erdi

"staj seferberliği" programı sona erdi

15 Eylül 2022 - 13:00

Cumhurbaşkanlığınca başlatılan "Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Erzincan İl Müftülüğünce yürütülen staj programı sona erdi.

Staj eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencileri kabul eden İl Müftümüz Burhan Çakır, "Öğrencilerimiz, staj süresi boyunca müftülük içindeki birimlerle, müftülüğe bağlı Kur’an kursları, gençlik merkezi, sevgi evleri, cezaevindeki manevi danışmanlık hizmetleri ve alo fetva gibi pek çok birimi gözlemleme fırsatı bulup, işleyişleri hakkında bilgi sahibi oldular. Bu kazanımlarını da paylaşarak, birçok kişinin bilgi sahibi olmasına vesile olacaklar. Bu programın, Başkanlığımız ve öğrencilerimiz adına faydalı olduğu kanaatindeyiz. Öğrencilerimizi misafir etmekten memnuniyet duyduk. Bundan sonraki çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Stajyer öğrenciler, İl Müftümüz Burhan Çakır başta olmak üzere Müftülük personeline, kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek mezun olduktan sonra müftülük bünyesinde görev almaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler.

Akabinde Stajyer öğrencilere "Katılım Belgeleri" ni İl Müftümüz Burhan Çakır takdim etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...