Erzincan’da Tashih-i Huruf Kursu Başladı

Erzincan'da Tashih-i Huruf Kursu Başladı

tashih-i huruf kursu başladı

12 Ekim 2020 - 13:00

Tashih-i Huruf Kursu Başladı

​Başkanlığımızca, özellikle Kur'an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla, ilimizde görevli erkek/kadın personel arasından mülakat yoluyla seçilen 14 kursiyer için, Pir-i Sami Kur’an Kursu ve İlim Araştırma Merkezi binamızın bir sınıfında 24 hafta süreli (Altı Ay) "Tashih-i Huruf Kursu" başlatılmıştır.

Kursun açılış gününde bir açış konuşması yapan müftümüz Çakır; kursun hayırlı ve bereketli olması dileğiyle katılımcıları tebrik etti. Bu kursun, görevde kaliteyi yakalama, kariyer geliştirme, misyon ve vizyon sahibi olma, daha özverili ve gayretli, başarılı hizmet verme açısından önemine vurgu yaparak, kursiyerlerin bu konuda derslere gerekli ihtimamı göstermelerini isteyerek kendilerine muvaffakiyetler diledi.

Covid-19 salgın hastalıkla ilgili alınan tüm tedbirlerle beraber, 12.10.2020 tarihi itibariyle kurs başladı.

Başlatılan kursa, İl Müftümüz Burhan Çakır, Müftü Yardımcımız Mehmet Süsün, Cami-i Kebir İmam Hatibi Âdem Kocatürk, Terzibaba Camii İmam Hatibi Ersoy Satılmış ve Cami-i Kebir Müezzin Kayyımı Erdoğan Seren nezaret edecek.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret