Erzincan’da üniversite öğrencilerine özel Umre Turu

Erzincan'da üniversite öğrencilerine özel Umre Turu

üniversite öğrencilerine özel umre turu

06 Mayıs 2023 - 13:00

Üniversite Öğrencilerine Özel Umre Turu

Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca her ilde belli sayıda üniversite öğrencisine yönelik özel umre turu düzenliyor…

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 ve 2023 yılı umre organizasyonları kapsamında, üniversite öğrencilerine yönelik de 7 günlük umre programları düzenliyor. Bu kapsamda ilimiz üniversite öğrencilerinden belirlenen 9 öğrenci, din görevlilerimiz rehberliğinde 05/05/2023 tarihinde Cuma günü Erzincan / İstanbul / Medine istikametine uçacak, 12/05/2023 tarihinde ise Sudi Arabistan-Cidde / İstanbul / Erzincan turu ile yurda dönüş yapacaklardır.

Müftülüğümüz Fuaye Salonunda düzenlenen ve Kur’an tilavetiyle başlayan bir programla umreye gidecek olan üniversite öğrencilerine yönelik açıklayıcı bilgiler veren müftümüz Muharrem Gül umre yolcusu öğrencilerini tebrik ederek hayırlı yolculuklar diledi. Ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hocalarından Doç. Dr. Mehmet Gayretli bir duada bulundu ve öğrenciler yolcu edilmek üzere havaalanına uğurlandılar.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret