Erzincan’dan Suriye / Idlib Için Yardım Seferberliği

Erzincan’dan Suriye / Idlib Için Yardım Seferberliği

erzincan’dan suriye / idlib için yardım seferberliği

15 Ocak 2020 - 13:02

Erzincan’dan SURİYE / İDLİB İçin Yardım Seferberliği

Suriye’nin İDLİB şehrindeki insanlık dramına sessiz kalmayarak harekete geçen Türkiye’deki insani yardım seferberliğine sessiz kalmayan Erzincan harekete geçti.

13.01.2020 tarihinde Valimiz Ali Arslantaş, Belediye Başkanımız Bekir Aksun ve İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin’in başkanlığında kurulan komisyon ile, ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımı ve katkılarıyla, hazırlanan bir program çerçevesinde yardım kampanyası başlatıldı.

Çadır, Gıda kolisi, battaniye, çizme, çorap, mont, yatak, temizlik malzemeleri, çocuk gıda ve bakım ürünleri vb. yardım malzemeleri, Fatih Mahallesi, Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi (Öğretmen evi yanı) Kızılay Afet İl Yönetim Merkezi’nde toplanacak.

17 Ocak 2020 günü akşamına kadar toplanacak olan aynî yardımlar, en kısa zamanda yardım mahalline ulaştırılacak. Devamında toplanan yardımlar ise, ocak ayı sonuna kadar yine ihtiyaç mahalline ulaştırılacak.

İlimiz genelinde toplanacak olan nakdî yardımlar ise, Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi adına, Vakıf Katılım Bankası Erzincan Şubesinde açılan 270567-30440 no’lu hesapta toplanarak ihtiyaç bölgesine ulaştırılacak.

Şimdi iyilik vakti, şimdi yardım zamanı…

Ölüm bile yoruldu savaştan..!

Mazlum ve Yetimlere Ulaşmak İçin... HAYDİ !

Hep Birlikte İyilik seferberliği başlatıyoruz..!

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...