Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü...

Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü Faaliyetleri, Okul Ziyaretleri Ile Devam Ediyor…

erzincan müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğü faaliyetleri, okul ziyaretleri ile devam ediyor…

15 Mayıs 2023 - 13:00

Erzincan müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğü faaliyetleri, okul ziyaretleri ile devam ediyor…

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi ve il milli eğitim müdürlüğü ile düzenlenen diğer protokoller uyarınca Diyanet Gençlik Merkezlerinde senelerdir devam eden öğrenci buluşmaları, okul ziyaretleri ile devam ediyor.

Geçtiğimiz haftadan itibaren il müftü yardımcısı Gökhan Badem’in sunumu ile sosyal bilimler lisesi, fen lisesi ve Zeynep Mustafa Han ilköğretim okulunda 'mesuliyet şuuru' ve öfke kontrolü başlıkları altında konferanslar düzenlendi.

Ziyaret edilen okul idarelerinin alakası ve öğrencilerin yoğun rağbeti ile oldukça faydalı geçen programların sonunda, gençlik hizmetleri çalışanları öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundular.

İl milli eğitim müdürlüğü ve il müftülüğü istişarelerinde hem gençlik merkezlerinde hem okullarda gerçekleştirilen öğrenci buluşmalarına, eğitim ve kültürel faaliyetlere, okullardan gelen talep üzerine yapılan planlamalarla daha geniş bir kapsamda önümüzdeki dönemde de devam etmesi kararlaştırıldı.

Okulların konferans salonlarında gerçekleştirilen faaliyetler ve Erzincan’lı hayırseverlerin ikramları ve için okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler Gökhan Badem’in şahsında il müftülüğüne ve gençlik hizmetleri koordinatörlüğü çalışanlarına teşekkür ve memnuniyetlerini ileterek bu hizmetlerin devam etmesini talep ettiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı