Erzincanlı Hanımlardan Mehmetçik’e Mânevî Destek

erzincanlı hanımlardan mehmetçik’e mânevî destek

11 Ekim 2019 - 13:03

Erzincanlı Hanımlardan Mehmetçik’e Mânevî Destek

Ülke genelinde bütün camilerimizde ve evlerimizde sabah namazı vaktinde okunan Fetih Sûresi ve yapılan duâlarla birlikte Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgede barış, kardeşlik ve huzuru sağlamak amacıyla başlatılan “Barış Pınarı Harekâtı” nın zaferle sonuçlanması için harekât süresince manevi destek amacıyla Fetih Sûresi okunması ve duâlar edilmesi kararlaştırıldı.

İlimizde de Terzibaba camiinde, Süreyya Hanım Kız Kur’an Kursu’nda, Ahmet Hamza&Münire Hanım Kız Kur’an Kursu’nda İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz, İl Vaizi Emine Sağlam ve İl Vaizi Arzu Kılınç nezaretinde Fetih Sûresi okundu, duâlar ilâhî kabule arz edildi.

Ortak bir kabul ile yapılan;

Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman ordumuzun, güvenlik güçlerimizin harekâtını hayırlı eyle, şanlı ordumuza nusretinle ve kudretinle yardım eyle Allah'ım!

Bu azgın ve zalim topluluğa karşı şanlı ordumuza yardım eyle Allah'ım!

Ya Rab; asırlar boyunca Çanakkale'den Milli Mücadele'ye, 15 Temmuz'dan günümüze kadar, şairin 'Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın, galip et, çünkü bu son ordusudur İslam'ın' mısralarıyla anlattığı inançlı ordumuza nice zaferler nasip eyle Allah'ım!

Ya Rab; izzetimizi, onurumuzu, harimi ismetimizi çiğnetme Allah'ım. Mabetlerimizin göğsüne uzanan nâmahrem ellere ezanlarımızı susturmak, şanlı bayrağımızı indirmek isteyenlere fırsat verme Allah'ım. Dinimizin, milletimizin bekasını sarsacak her türlü dâhili ve harici fitne ve fesatlardan milletimizi, memleketimizi, vatanımızı halas eyle Allah'ım. Birliğimize, dirliğimize, vatanımıza, huzurumuza, kardeşliğimize göz diken hainlere fırsat verme Allah'ım!

Milletimizi, ordumuzu, yurdumuzu ebediyen payidar eyle Allah'ım!

İnancı, vatanı, milleti, değerleri yolunda hak hakikat uğrunda en aziz varlığı olan canını feda eden bütün şehitlerimize sonsuz rahmet eyle Allah'ım. Gazilerimize acil şifalar, hayırlı ömürler nasip eyle Allah'ım. Ya Rab; milletimizi, ordumuzu, yurdumuzu ebediyen payidar eyle Allah'ım. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlü ve daim eyle Allah'ım!

Kimsesizlerin, gariplerin, ezilenlerin umudu olmuş aziz milletimize ve şanlı ordumuza, kahraman güvenlik güçlerimize, polisimize ve bütün kardeşlerimize nusretinle muamele eyle, milletimizi ilelebet payidar eyle Allah'ım!

Duâlarıyla niyâzlar ve yakarışlar, Hayâtın Sâhibi’ne arz edildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda