Erzurum’da Ramazan Bayramı Coşkusu

Erzurum'da Ramazan Bayramı Coşkusu

erzurum'da ramazan bayramı coşkusu

02 Mayıs 2022 - 13:10

Erzurum Valisi Okay Memiş, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve kurum amirleri Ulu Camii'nde Ramazan bayramı nedeniyle vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum'da vatandaşlar bayram namazını kılmak için camileri doldurdu. Pandemi sonrası ilk defa omuz omuza saf tutularak kılınan bayram namazında vatandaşlar namaz öncesi kucaklaştılar. 

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Ramazan Bayramı münasebetiyle Ulu Camii’nde sohbet edip bayram namazı kıldırdı. Bayramın anlam ve önemi üzerinde durarak sohbetini gerçekleştiren Müftü Yıldırım, "Bayramlar, birbirimize gönlümüzü açma, sevincimizi paylaşma günleridir. Kardeşliğimizi pekiştirme, yüreklerimizi birleştirme günleridir. Bayramlar dilleri, renkleri ve coğrafyaları farklı; imanları, gönülleri ve duaları aynı milyonlarca Müslümanın aynı duyguyu yaşadığı vahdet anlarıdır." dedi.

Erzurum Yakutiye Ulu Camii’nde, Ak Parti Milletvekili eski içişleri Bakanı Selami Altınok, Vali Okay Memiş, Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun , Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Polat ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım hep birlikte Bayram Namazı eda ettikten sonra Camide bulunan vatandaşlarla bayramlaştılar.

Bayramlaşmanın ardından camii çıkışında Vali Memiş, hakla sohbet ederek daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız diyerek herkesle selamlaştı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...