Erzurum’da 2023 Yılının Ilk Il Eğitim Kurulu Toplantısı...

Erzurum'da 2023 Yılının Ilk Il Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

2023 yılının ilk il eğitim kurulu toplantısı yapıldı

01 Şubat 2023 - 13:10

İl Eğitim Kurulu İl Müftülüğü toplantı salonunda toplanarak, 2023 yılı Kur'an kursu eğitim-öğretim hizmetlerinin ilgili mevzuata ve uygulama esaslarına uygun olarak yürütülmesi için gerekli tedbirlerin alınması için kararlar aldı.

İl Müftüsü Rüstem Can’ın başkanlığında, Erzurum İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda hafızlık eğitimi veren Kur’ân Kursları, 4-6 yaş Kuran Kursları ve ihtiyaç odaklı kurslarımızın sorunları ve bir önceki toplantıda alınan kararlar konuşuldu. Ayrıca toplantıda yaygın din eğitimi ile ilgili sorunların sahada çözüme kavuşturulması gerektiği hususuna da değinildi.

Toplantıya İl Müftüsü Yardımcısı Müseffa Akbulut, Merkez İlçe Müftüleri ve İl Eğitim Kurulu üyeleri katıldı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı