Erzurum’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den Il...

Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den Il Müftüsü şahin Yıldırım' A Hayırlı Olsun Ziyareti

büyükşehir belediye başkanı mehmet sekmen'den il müftüsü şahin yıldırım' a hayırlı olsun ziyareti

22 Temmuz 2020 - 13:10

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Erzurum İl Müftüsü olarak atanan ve görevine başlayan Şahin Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sekmen , İl Müftüsü Yıldırım'a görevinin hayırlı bereketli güzel çalışmalara vesile olması temennisinde bulunarak muvaffakiyetler diledi. Sekmen, yapılacak çalışmalar konusunda İl Müftülüğüne Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerinin tam olduğunu, şimdiye kadar devam eden destek ve katkılarının bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.
İl Müftüsü Yıldırım ise bu zamana kadar vermiş oldukları destekten ve bundan sonra verecekleri destek sözünden dolayı Sekmen'e teşekkür ederek nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret