Erzurum’da çevrimiçi "4/b Sözleşmeli Kur’an Kursu...

Erzurum'da çevrimiçi "4/b Sözleşmeli Kur'an Kursu öğreticileri" Semineri Düzenlendi

çevrimiçi "4/b sözleşmeli kur'an kursu öğreticileri" semineri düzenlendi

20 Ocak 2021 - 13:10

Erzurum İl Müftülüğü tarafından, 4/b Sözleşmeli statüde Kur'an Kursu Öğreticisi olarak göreve başlayan ve mesleğe hazırlık eğitimini almamış olanlara yönelik olarak,  7- 31 aralık 2021 tarihleri arasında  çevrim içi uygulamalar üzerinden  bir aylık hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Eğitime, Erzurum İl Müftülüğü koordinesinde , Erzurum il ve ilçelerinde görev yapan ve mesleğe hazırlık eğitimi almamış 4/b Sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticilerinin yanı sıra  Kars, Ağrı ve Ardahan illerinden de 4/b Sözleşmeli  Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplamda 47 Kur'an Kursu Öğreticisine mesleğe hazırlık eğitimi verildi. Eğitimin bitirme sınavları ise 5-8 ocak tarihlerinde gerçekleştirildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda